Φωτογράφιση Ξενοδοχείου, Resort, Φωτογράφιση SPA

Επαγγελματικές φωτογραφίες Ξενοδοχείου, Φωτογράφιση Δωματίων, Φωτογράφιση Boutique Ξενοδοχείου

Στην DNt Solutions εξειδικευόμαστε στην αρχιτεκτονική φωτογραφία χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολόγιας εξοπλισμό και ειδικές τεχνικές αρχιτεκτονικής φωτογραφίας χωρίς να παρουσιάζονται στις εικόνες μας έντονες λευκές και σκούρες περιοχές.

Οι φωτογραφίες ενός ξενοδοχείου είναι η πρώτη εντύπωση που θα έχει ο επισκέπτης για την επιχείρηση σας. Οι ταξιδιώτες αναζητούν και συγκρίνουν ξενοδοχεία στο διαδίκτυο. Μία καλή και ολοκληρωμένη φωτόγραφιση αποτελεί σημαντικό εργαλείο marketing αυξάνοντας τις κρατήσεις σας.

Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε να δημιουργήσουμε μία λίστα με τις φωτογραφίες που θέλουμε να βγάλουμε και ένα πρόγραμμα με τις στιγμές που θα βγει η κάθε φωτογραφία.

Ειδικότητα μας είναι η φωτογράφιση δωματίων ξενοδοχείου. Φωτογραφίζουμε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας στην καλύτερή του στιγμή διατηρώντας όλες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τον επισκέπτη να το επιλέξει. Η φωτογράφιση μπορεί να ξεκινήσει πολύ νωρίς το πρωί και να τελειώσει πολύ αργά το βράδυ.

Παρέχουμε διαφορετικά πακέτα που ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα budget. Στοχεύουμε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και δεν χρησιμοποιούμε εξωτερικούς συνεργάτες. Οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της DNt Solutions. Στο ξενοδοχείο παρέχεται άδεια χρήσης των φωτογραφιών αορίστου χρόνου. Δεν παρέχεται άδεια χρήσης σε τρίτους (πχ: Διακοσμητές, Αρχιτέκτονες, κτλ) στους οποίους θα πρέπει να παραχωρήσουμε νέα άδεια χρήσης. Δεν εγγυόμαστε τον καιρό κατά την διάρκεια μιας προγραμματισμένης φωτογράφισης.

Φωτογράφιση Ξενοδοχείου